Om oss

Friendtivity grundades av trebarnsmammorna Lena Wijkström, VD och Louise Wachtmeister, ordförande med visionen att göra fritidsaktiviteter för skolbarn mer tillgängliga, flexibla och prisvärda.

Friendtivity har som mål att fler barn ska hitta en aktivitet och ledare som passar just dem, tillsammans med en eller ett par kompisar, och därmed bidra till att fler barn och unga i Sverige får möjlighet att ha en rolig och meningsfull fritid.

Lena och Louise har en delad passion för idrott. Båda har tävlat på elitnivå i tennis respektive löpning samt har en lång bakgrund i svenskt föreningsliv. Louise tillbringade även två mandatperioder i Stockholms Stadshus som ordinarie ledamot i Idrottsnämnden och Utbildningsnämnden.

Louise har grundat flera bolag, såsom de noterade bolagen ASW.com och Ahalife.com.

Både Lena och Louise har själva och genom sina barn upplevt hur svårt det är att hitta aktiviteter. De delar värderingen om att det viktiga är inte vad man gör utan att man gör något som man tycker är roligt och därigenom får ett intresse, utvecklas, och möjlighet att hitta just sitt sammanhang genom den lilla gruppen.